StrandhotelletÖregrund – njut av solnedgången och havsutsikten

Strandhotellet

Om du föredrar ett mer modernt boende framför boende i historisk miljö kan Strandhotellet i Öregrund vara ett alternativ. Här kan du njuta av en härlig havsutsikt från hotellterassen. Hotellet ligger mycket centralt till med närhet till allt vad Öregrund har att erbjuda.

På Strandhotellet finns 36 rökfria rum som är mycket ljusa då det mesta är målat i vitt. Alla rum har egen toalett och dusch, en arbetsplats samt TV. Här finns enkelrum och dubbelrum där man i de sistnämnda kan beställa extrasäng som fås mot en extra avgift. Dubbelrummen kan fås antingen med dubbelsäng eller två enkelsängar. Sedan finns det även deluxe-dubbelrum som är lite större än de andra rummen och vissa av dessa har även balkong. Några av rummen har en härlig havsutsikt. Till sist har man på Strandhotellet även en svit som är det största rumsvalet och här finns även en jacuzzi! I samtliga rumspriser ingår frukostbuffé. Rummen städas dagligen och de har gratis toalettartiklar. Samtliga rum har gratis WIFI och det går bra att parkera utanför hotellet, kostnadsfritt.

Om du reser med husdjur går det att få ett husdjursrum mot en liten extra avgift. Se bara till att fråga personalen i samband med bokningen så att de kan se till att ett sådant rum finns tillgängligt.

På Strandhotellet finns en restaurang, Tullbacken, som är helt nyrenoverad och fräsch. Om sommaren har även hotellets utomhuspool öppet så ta med dig badkläderna!